Přísady

  • 2 lžíce (30 ml) kakaa
  • 2 lžíce (30 ml) jemného oříškového másla
  • 2 lžičky (10 ml) Good Green Stuff
  • Špetka soli
  • ¼ lžičky (1,25 ml) vanilkového prášku nebo extraktu
  • 1½ lžíce (15 - 20 ml) rozpuštěného kokosového oleje
  • Kokosová voda
  • Nasekané kakaové boby
  • Čerstvé jahody

Postup

  1. Smíchejte kakao, Good Green Stuff, sůl, vanilku, oříškové máslo a kokosový olej.
  2. Po lžičkách přidávejte kokosovou vodu, dokud nedocílíte požadované konsistence.
  3. Přelijte přes porci jahod nebo jiného oblíbeného ovoce.
  4. Posypte nasekanými kakovými boby.
  5. Dobrou chuť!

Tip 1: Tato hořkosladká poleva se skvěle doplňuje s jemně nakyslou chutí nejen jahod, ale i kiwi nebo ananasu.

Tip 2: Nejlépe chutná za pokojové teploty s čerstvým ovocem.

Tip 3: Nechte vychladit v ledničce ve formičkách různých tvarů a hned máte hravé a superzdravé ledové čokoládky!

Související recepty