Přísady

  • 2 lžíce (30 ml) kakaa
  • 2 lžíce (30 ml) jemného oříškového másla
  • 2 lžičky (10 ml) Good Green Stuff
  • Špetka soli
  • ¼ lžičky (1,25 ml) vanilkového prášku nebo extraktu
  • 1½ lžíce (15 - 20 ml) rozpuštěného kokosového oleje
  • Kokosová voda
  • Nasekané kakaové boby
  • Čerstvé jahody

Postup

  1. Smíchejte kakao, Good Green Stuff, sůl, vanilku, oříškové máslo a kokosový olej.
  2. Po lžičkách přidávejte kokosovou vodu, dokud nedocílíte požadované konsistence.
  3. Přelijte přes porci jahod nebo jiného oblíbeného ovoce.
  4. Posypte nasekanými kakovými boby.
  5. Dobrou chuť!

Tip 1: Tato hořkosladká poleva se skvěle doplňuje s jemně nakyslou chutí nejen jahod, ale i kiwi nebo ananasu.

Tip 2: Nejlépe chutná za pokojové teploty s čerstvým ovocem.

Tip 3: Nechte vychladit v ledničce ve formičkách různých tvarů a hned máte hravé a superzdravé ledové čokoládky!

Související recepty

Bez mléka

Bez lepku

Perfektně měkké Taco Shells

Pozvedněte "úterky s Taco" na novou úroveň s těmito báječnými bezlepkovými Taco shells plnými proteinu! Náš recept Vás zavede do prostředí jemných tortil, které jsou ale dost silné na to, aby udržely pohromadě všechny Vaše oblíbené Taco náplně.

PROHLÉDNĚTE SI