Přísady

  • 1 velké vejce
  • 200 ml mléka s nízkým obsahem tuku
  • 30 ml (2 lžíce) oleje
  • 60 - 65 ml (¼ šálku) nakrájeného spařeného špenátu
  • 125 ml (½ šálku) sýru cottage
  • 60 - 65 ml (¼ šálku) nadrobeného sýru feta
  • 30 ml (2 lžíce) nakrájených čerstvých bylinek
  • 125 ml (½ šálku) celozrnné mouky
  • 125 ml (½ šálku) hladké mouky
  • ½ dávky Přírodního Clean Lean Proteinu
  • ¼ lžičky soli
  • 4 lžičky prášku do pečiva

Postup

  1. Předehřejte troubu na 210°C (200°C pro horkovzdušné trouby).
  2. Zkombinujte vejce a mléko, vmíchejte olej, špenát, sýr cottage, sýr feta a bylinky.
  3. V jiné míse smíchejte všechny suché ingredience.
  4. Do této mísy přidejte sýrovou směs a zpracujte do těsta.
  5. Těsto bude tužší a nemělo by se lepit. Pokud je potřeba, přidejte trochu mléka.
  6. Rozdělte do šesti vymazaných muffinových formiček.
  7. Pečte uprostřed trouby 15 minut/dozlatova.
  8. Vyndejte z trouby a nechte stát 2 až 3 minuty.
  9. Vyndejte z formiček a nechce vychladnout.
  10. Dobrou chuť!

Související recepty