Ovesná vanilkovo-jablková kaše

Ovesná kaše je rychlý start do nového chladného dne. Navíc Vás prohřeje a postupně uvolní energii a vitamíny, které tělo na “nastartování” potřebuje.

1

Složení

  • 200 ml mandlového mléka
  • 50 g jemných ovesných vloček
  • jablko nastrouhané na jemno
  • oříšky - podle chuti
  • 1 odměrka Clean Lean Protein - Vanilka
  • javorový sirup

Postup

  1. Do menšího hrnce nalijeme 200 ml mandlového mléka, vložíme 50 g jemných ovesných vloček, zasypeme špetkou skořice a přidáme 3/4 najemno nastrouhaného jablka.
    Můžete celé se šlupkou, i ta je důležitým zdrojem vitamínů. Zbylou 1/4 si necháme na závěr na ozdobení.
  2. Chvilku všechny ingredience povaříme, aby se chuť propojila, a odstavíme z plotny.
  3. Na pánvi na sucho orestujeme rozmanité druhy oříšků (vlašské, pekanové, mandle), které použijeme na ozdobení hotové kaše.
  4. Do již trochu vychladlé kaše vmícháme 1 odměrku vanilkového Clean Lean Proteinu.
  5. Naservírujeme do misky a dle libosti ozdobíme oříšky, jablky a skořicí.
  6. Pro milovníky sladkého zakápneme javorovým sirupem.
  7. Přejeme dobrou chuť!